Tasta Brygge

11/10/2018

Besøk oss på LinkedIn
Besøk oss på Facebook

Nytt kontorbygg nær Stavanger

Tasta Brygge er et stort og nytt kontorbygg nær Stavanger sentrum. 7400 kvadratmeter, 200 parkeringsplasser og gode muligheter for kantine tilbys deg. Utleien er fleksibel og alt fra et lite kontor og opp til flere tusen kvadratmeter kan leies. Med beliggenhet ved innseilingen midt mellom Stavanger Konserthus og basen i Dusavika er bygget unikt. 

Drømmer du om kort reisevei?

Kontorene er lett tilgjengelig for mange i Stavanger. Det er enkelt å ta offentlig transport, bil eller sykkel for å komme seg til kontoret. Nytt dusjanlegg med moderne garderobe gjør det greit å bytte ut badet hjemme med det på Tasta Brygge.

Perfekte lokaler for de fleste

Lokalene er perfekte for bedrifter i regionen med endrede plassbehov. For nyetablerte bedrifter med muligheter for ekspansiv vekst. For bedrifter som trenger nye kontorer – eller kontorer med mulighet for verksted eller lager. For bedrifter som er ute etter fleksibilitet og vekstmuligheter. Den lyse og luftige kantinen har god kapasitet med flott utsikt mot sjøen. På fine dager er det kanskje noen som vil spise ute på terrassen eller fiske fra dypvannskaia i lunsjen? Bygget har eget dusjanlegg med moderne garderobe for de ansatte.

Langsiktig eier som trenger kort betenkningstid

Skagenkaien Eiendom AS er eier av Tasta Brygge, det familieeide selskapet har kort vei fra beslutning til handling. Familien Hodne Steensland er en dynamisk og trygg eier med lang erfaring fra eiendom i ulike markeder.

Bygget er profesjonelt forvaltet av Malling & Co Vågen og det er egen vaktmester på bygget. Å være leietaker på Tasta Brygge skal være enkelt så du kan fokusere på det viktigste; din bedrift.

Mer informasjon

Virker dette spennende for deg og din bedrift? Les vår annonse på Finn eller kontakt Anne Kristine Waage på (+47) 928 39 725 eller akw@retailstavanger.no

Comments are closed.