Om oss

Retail Stavanger er et selskap drevet av en rekke eiendomsforvaltere i Stavanger. Vi tilbyr gode salgsvinduer sentralt i Stavanger sentrum. Vi ønsker å tilføre Stavanger spennende innhold i form av utvalg av butikker, bespisning, opplevelse og arbeidssteder.

Vårt mål er å skape god atmosfære og bidra til et attraktivt bysentrum. Vi er opptatt av å få frem det beste i hvert bygg, ved å tilføre originale eller moderne fasader, farger og funksjonalitet tilpasset dagens marked og behov.

Å finne riktige lokaler og leietakere er avgjørende for å lykkes -for leietakere, huseiere og sentrum. Alle har glede av gode naboer. Programmering av gode naboskap tror vi er viktig for å skape attraktive steder hvor vi trives.

Vi ønsker og hjelpe butikkene våre å vokse, og bidra til gode klynger man kan dra synergier av. Vi ønsker å bistå egne leietakere og deres respektive medarbeidere i å lykkes ved å tilby våre leietakere faglige samlinger, bistand med regnskap, innkjøp, avtaler med alt fra vaktmestere til kundetelling, og andre bidrag for å lette hverdagen, slik butikkdriften og kundene kan stå i fokus.

Har du behov for gode vinduer, ta gjerne kontakt.

Du finner informasjon om hvordan vi behandler dine personopplysninger i henhold til GDPR her.

 

Kontakt oss

Skagenkaien 35, 4006 Stavanger

 

Daglig leder

Anne Langeland Espedal

Telefon +47 976 52 884

E-post: anne@espedal.as

 

Eiendomssjef

Anne Kristine Waage

Telefon +47 928 39 725

E-post: akw@retailstavanger.no

Hjemmeside